Woongedeelte

Hier ziet u de woonkamer richting de overdekte veranda. In de woonkamer zit ook een elektrische haard voor in de wintermaanden. Een schuifpui geeft toegang tot de veranda aan de zijkant van de woning.

Inkijkje naar de woonkamer. De deur in het midden geeft toegang tot een ruime opbergruimte. Aan de linkerkant loopt u naar twee slaapkamers en twee aparte badkamers. Aan de rechterkant heeft u nog een eetgedeelte, de voordeur van de woning en toegang tot de derde slaapkamer en tuin.

De open keuken is rijk uitgerust met o.a. een inductiekookplaat, vaatwasser, combi oven en koel/vriescombinatie.

De master bedroom met ruime inbouwkasten en een schuifpui naar de veranda waar de zon heerlijk door kan schijnen.

De volledig uitgeruste badkamer van de master bedroom bevat een wastafel, toilet en ligbad met douche mogelijkheid.

Op de begane grond is nog een tweede slaapkamer aanwezig met een ruime ingebouwde kast en een aparte badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche. Een derde slaapkamer bevindt zich ook op de begane grond en deze heeft ook een ruime ingebouwde kast.

Alle slaapkamers beschikken over een individueel te bedienen airconditioning zodat u het in de warme maanden altijd koel kunt houden.

Voor de drinkwatervoorziening heeft de woning een eigen zuiveringsinstallatie die het water zuivert en ontkalkt zodat u niet alleen heerlijk schoon water uit de kraan kunt drinken, maar ook uw apparaten als waterkokers en wasmachines geen last hebben van kalkvorming. En vergeet niet dat u ook bij het douchen heerlijk zacht water uit de douchekraan krijgt!

Een uitgebreide alarminstallatie met bewegingssensoren is geïnstalleerd in de gehele woning. Voor automatische koppeling naar een alarmcentrale dient u een abonnement af te nemen.