Tuin

De tuin van de woning is fraai aangelegd met vele bomen en planten en voorzien van een ruim privé zwembad met buitendouche.

Alle ramen en deuren zijn aan de buitenkant voorzien van traliewerk zodat u uw spullen ook veilig kunt bewaren bij afwezigheid. Daarnaast zijn deze ook voorzien van zonneluifels (markiezen) die uitgeklapt kunnen worden om de zon uit het huis te laten.

Diverse kanten van de woning zijn geschikt om in een relaxte tuinstoel te genieten van het prachtige weer. Omringd door palmbomen en fruitbomen in de mediterrane tuin waant u zich heerlijk aan de Spaanse costa’s.

Ook voor beschutting tegen de zon of in de avonduren kunt u heerlijk onder de veranda plaatsnemen die ook direct toegankelijk is vanuit de woonkamer.

U kunt om de gehele woning lopen. Aan de achterkant staat ook een houten tuinhuis waar u uw tuinspullen of ligbedden kunt bewaren. Daarnaast bevindt zich aan de achterkant ook de toegangstrap naar het gastengedeelte in het souterrain onder de woning.

De tuin is verder geheel ommuurd voor al uw privacy en veiligheid. Naast de woning is binnen de omheining voldoende ruimte om uw auto op eigen terrein te parkeren. Een af te sluiten toegangsdeur en toegangshek geven toegang tot het terrein.